• 瀏覽: 151,121
  • 回覆: 1,032
  • 追帖: 24
+38
由8萬個愚民投票嘅結果~! 仲話普選特首?

引用:
原帖由 彼德c 於 2016-9-11 10:45 AM 發表
有報導指朱西票源嚟自傳統狀棍黨票區,而今屆新西狀棍黨代表得票明顯下滑,差啲同呃9人雙雙收皮,假設如果陰謀論成立,好明顯係幕後掌舵人有心令呢件7頭當選,而背後目的,應離唔開係利用佢阻礙公屋興建 ...
傳統被害妄想症的犯聞成唔到大氣,就唯有換一批素人,
大家唔知佢地咩背景同勢力,亦都唔知金主咩人,
咁樣破壞社會和諧先係搵錢良方。

要知道如果社會穩定的話,建制市場一定大過反對派,
因為冇人想個社會出現亂局同埋希望想減少紛爭,
所以佢地要係源頭入手,增加亂局先可以保持優勢,
每人四年千六萬,幾億人工請班人反黎破壞社會秩序,
都唔知話係民主制度的優點同可悲之處。

引用:
原帖由 vampirebat 於 2016-9-11 11:00 AM 發表
由8萬個愚民投票嘅結果∼! 仲話普選特首?
睇過豬海事件之後, 發覺世事無奇不有 !正面地去睇, 如果普選特首的話, 到時阿爺可能會調動解放軍日日24小時, 風雨不改, 日以繼夜, 夜以繼日咁保護特首唔係會好D咩??

引用:
原帖由 alan280204 於 2016-9-7 12:15 PM 發表
既然有帖提起, 好多人都覺得好離奇, 一個無政積, 無地區工作, 上年區選得幾百票, 突然之間變票皇 ??????呢條友點解有咁多資源去拉票,做宣傳???

以獨立參選人身份能夠有咁多資源去拉票, 只係得佢同何君堯, 何生唔講, ...
朱議員當選, 無新地建公屋和基建, 樓價只會升, 年輕人不用想買樓同有公屋住!

引用:
原帖由 kevinmember 於 2016-9-11 01:01 PM 發表

朱議員當選, 無新地建公屋和基建, 樓價只會升, 年輕人不用想買樓同有公屋住!
享天倫樂囉!

引用:
原帖由 sungodj 於 2016-9-9 10:25 AM 發表
最討厭呢的假環保西
👍

引用:
原帖由 favor1 於 2016-9-9 10:26 AM 發表

其實政府首要解決就係如何令班後生安居樂業,成家立室,有個家就自然唔想搞事。

如果咁為年青人著想既辣招都被班反對派拉布或反對,班友一定會成為被市民追打既過街老鼠,政府應該大膽試試。
👍👍👍

大把老人院票啦

雖然地產商係可以輕易洗二三百萬, 去支助立會后選人當選, 但地產商沒有中聯辦果種鐵票去助人當選, 要成功送人進入立會做議員, 談何容易?

朱西末正式是耳完,佢今日見局長,689,如佢知道保密文件而說出來,立法會都冇佢辦法.佢未正式是耳完

引用:
原帖由 vvoy 於 2016-9-7 12:54 PM 發表
10大政綱
並沒有表明是本土派

民主選舉以大派福利為主, 沒有提出意見點樣增加香港經濟, 創造就業.
香港好快變成另一個希臘負債儡儡.   

引用:
原帖由 vampirebat 於 2016-9-11 11:00 AM 發表
由8萬個愚民投票嘅結果~! 仲話普選特首?
愚民民主.

地產商早早已安排人入立法會啦,執董王石禮謙咪係囉。股壇長毛早已踏爆他身兼多間上市公司的執董,其中有大地產商,每年董事袍金都有幾佰萬,若非如此,心臟病極嚴重的他仍在來屆自動當選,有任務嘛。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]