• 瀏覽: 1,097
  • 回覆: 13
民建聯在電視到叫人超區港九投A,新界投B
明目張膽

咁你又點睇戴某人的(雷動計劃).

引用:
原帖由 h.k.man 於 2016-8-29 04:28 PM 發表
咁你又點睇戴某人的(雷動計劃).
黃眼病發作

何君X似乎都係想行法律超人條舊路,若果當選,每月可以多10皮收入,又可以用議員身份“實報實消”的費用去補貼佢自己間公司,又可以增加知名度,多一重議員身份到時大把鄉紳搵佢做生意,又唔洗被公民黨班藍血人牽制,簡直係財路一條,至於佢口裡說的真理正義,信不信由你

引用:
原帖由 arrow3 於 2016-8-29 04:44 PM 發表
何君X似乎都係想行法律超人條舊路,若果當選,每月可以多10皮收入,又可以用議員身份“實報實消”的費用去補貼佢自己間公司,又可以增加知名度,多一重議員身份到時大把鄉紳搵佢做生意,又唔洗被公民黨班藍血人牽制, ...
有人可以係司法界對抗司法獨大係好事喎

每個人選到都有一堆利益架啦

唔洗做乜書都未讀完就出黎選啊

為理想? 又會信?

雷動果個講到明配票, 係唔係違法呀?

引用:
原帖由 donotforgive148 於 2016-8-29 04:53 PM 發表

乜戴生有俾利益人? 聽講投建制$500 + 月餅一盒WO?
又聽聞又傳聞????

報左案先講咩

記得係報警唔係icac啊

又係毒果,可以不理,何君堯必當選

引用:
原帖由 circa 於 2016-8-29 05:57 PM 發表
又係毒果,可以不理,何君堯必當選
毒果唱衰,通常係好嘢.

多謝毒果免費為何君堯先生宣傳,提高知名度,我本來對何先生了解不多,毒果係咁落力棒打,我先知何先生實力咁強。

引用:
原帖由 kopandem 於 2016-8-30 05:35 PM 發表
多謝毒果免費為何君堯先生宣傳,提高知名度,我本來對何先生了解不多,毒果係咁落力棒打,我先知何先生實力咁強。
何生當選巳冇懸念

引用:
原帖由 arrow3 於 2016-8-29 04:44 PM 發表
何君X似乎都係想行法律超人條舊路,若果當選,每月可以多10皮收入,又可以用議員身份“實報實消”的費用去補貼佢自己間公司,又可以增加知名度,多一重議員身份到時大把鄉紳搵佢做生意,又唔洗被公民黨班藍血人牽制, ...
小學生作文咩, 真搞笑,
有邊個人參選, 唔係為咗每個月多十皮嘢落袋???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]