• 瀏覽: 8,487
  • 回覆: 59
  • 追帖: 2
重係自家漁船,殺自家船長。
引用:
原帖由 機龍 於 2016-8-29 09:54 PM 發表

C-802 已經實戰打傷以色列一艘 Sa'ar 5

雄三打漁船

賣得成先算啦

引用:
原帖由 yellowkiller 於 2016-9-1 01:07 AM 發表

你將你的頭以兩倍音速撞向一張固定的紙睇下你的頭會唔會爆!想知答案請翻學校問老師。
證明台灣省所吹的 “哄三” 飛行速度是有水分囉,掠海的速度是比高空低和消耗燃料降低射程。

“哄三” 的性能,是台灣省自吹自擂,但鎖定目標和抗干擾能力的低劣就已經暴露無遺,個彈頭更廢。 因為,發動機是買老美棄貨,勉強用得但不高端能夠做到機動突防,雷達、導引鎖定、抗干擾和彈頭就自己亂來,水平低劣。

引用:
原帖由 yellowkiller 於 2016-9-1 01:11 發表

⋯⋯⋯你知唔知雄三從外形到結構到射程到速度都同大陸四十年前既C101/301系列幾乎一模一樣啊⋯⋯
流言離嘅,進氣佈局同尺寸差好遠

單係由一個人便可操作,隨時由個"亞蟬"一個都攪掂。己經唔怕兵源短缺喇!

那麼搞笑?

引用:
原帖由 lotuguy 於 2016-9-1 07:41 PM 發表
單係由一個人便可操作,隨時由個"亞蟬"一個都攪掂。己經唔怕兵源短缺喇!
第日反坦克落橋,好大機會救出四個菲傭喎

囼灣人

引用:
原帖由 owan29 於 2016-8-30 12:10 AM 發表

所以如果連漁船 這麼小的目標物 而且是在沒有瞄準的情況下都能準確命中的話

請問一下 你覺得一般的軍艦 雄風有可能會打不到嗎?
打到5爆有9用

台巴子名言:全世界的高科技,沒有台灣,他做不出來。

引用:
原帖由 一顆賽艇 於 2016-9-3 01:50 PM 發表
http://i02.pic.sogou.com/132bc0abf5c7a106
原來台灣科技咁巴閉,祖國要加快統一步伐先得

買啦一支敵我都分不清的飛彈,射到邊個都未知。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]