• 瀏覽: 4,853
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 汪秋生 於 2016-7-28 09:42 PM 發表

以你做個案例,就算再過二十年,你依然都係一個無錢、無樓、無車兼無女吼的可憐蟲!

本人現狀並不是如你想像的, 本人擁有的財富敢說比相約年齡的香港人平均要高出一大截

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-7-28 10:07 PM 發表

你分析不夠嚴謹, 是4成支持港獨 , 26% 反對港獨, 餘下屬一般/無意見

這份調查透視的是一個可怕的趨勢, 即越年青支持港獨的比例越高, 這個才是大家要高度警惕的重點,
因為預示了港獨只會隨時間越演越烈, 二三 ...
15至24歲    67.7%沒有可能                 7.3%有可能
15至24歲    58.8%支持維持一個兩制    8.7%反對

你淨糸放大4成支持港獨,其它當睇唔到
你丁屎甘多人變成主流,共識???真糸笑死我

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-7-28 10:11 PM 發表

本人現狀並不是如你想像的, 本人擁有的財富敢說比相約年齡的香港人平均要高出一大截
漢奸糸人工高既

你都係唔好係度浪費大家時間啦,做番個有用嘅人吧!

引用:
原帖由 0522ke 於 2016-7-25 09:50 PM 發表
讓港獨分子做港獨調查,比例當然高了
x2

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-7-28 10:11 PM 發表

你在時事、軍板日曰用幾拾個分身出貼回貼,咁都唔揾得多過其他如:美國隊這、招顯聰等這種無業(香港人),我係你就死能左佢把啦!

香港青年 井底之蛙

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-7-28 10:07 PM 發表

你分析不夠嚴謹, 是4成支持港獨 , 26% 反對港獨, 餘下屬一般/無意見

這份調查透視的是一個可怕的趨勢, 即越年青支持港獨的比例越高, 這個才是大家要高度警惕的重點,
因為預示了港獨只會隨時間越演越烈, 二三 ...
如果咁情況的確不妙

但15-24歲

其實15-17 呢3年的人仲未夠成熟和社會經驗到18歲後就好多看法會改變

所以英美投票年齡都係18以上
15-17歳果d太細有可能不太認真

港年青人咁癈!夏天跑兩步就話吾得,好熱就死,冬天咁凍吾想去,屋企打機算!

無知靚仔,長期被洗腦,香港的悲哀!

引用:
原帖由 etnet33 於 2016-7-29 08:40 AM 發表
港年青人咁癈!夏天跑兩步就話吾得,好熱就死,冬天咁凍吾想去,屋企打機算!

打機緊要過揾食

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2016-7-29 11:02 AM 發表
無知靚仔,長期被洗腦,香港的悲哀!

x2

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]