• 瀏覽: 20,948
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 blackknight852 於 2016-7-23 02:14 PM 發表
  澳媒稱,如果因南中國海爭端而爆發戰爭,誰能贏?

據澳大利亞《金融評論報》網站7月21日文章,十年前,這個問題的答案肯定是毫不含糊地支持美國獲勝。雖然今天的勝算依然倒向這個超級大國,但軍事專家說, ...
其實如果我係老美 我就推只小鷹號 同d 退役軍艦去試試環境,反正都係拆ga啦 不如去試下中國虛實

引用:
原帖由 Jackson1990 於 2016-7-24 04:16 PM 發表

其實如果我係老美 我就推只小鷹號 同d 退役軍艦去試試環境,反正都係拆ga啦 不如去試下中國虛實

等你做咗尾角腫桶再打飛機

引用:
原帖由 ultra 於 2016-7-23 04:19 PM 發表
好L憎D飛機文成日話跟據乜乜物物國家D乜乜春春但係就彈大陸link

因為香港人一味剩係識反共丫嘛。 人地把聲唔同你既又標籤人地係飛機文。

引用:
原帖由 Jackson1990 於 2016-7-24 04:16 PM 發表

咁艦上人員及機司是否同樣要聞到棺材香的老兵 ? 反正都係就嚟死的

之前南海只得1艘航母,所以損失1艘航母!
現在又多了1航,所以損失1+1艘航母!

大陸被炸,俄佬一定唔會坐視不理,俄佬應該明白,沒有了中國這個緩衝,大陸消失了,下一個被滅的將會是自己,能不出手嗎?何況除了俄佬,還有伊朗啊

引用:
原帖由 luckluck00 於 2016-7-24 06:38 PM 發表
大陸被炸,俄佬一定唔會坐視不理,俄佬應該明白,沒有了中國這個緩衝,大陸消失了,下一個被滅的將會是自己,能不出手嗎?何況除了俄佬,還有伊朗啊

俄順手
吞咗大陸,重唔駛自己攪咪重好!
賣國賊漢奸走狗獻菊花先會叫俄佬幫手

如果無左錢重會有犀利武器咩,開戰要好多美元喎,打打吓無錢收工

中國現時國防策略唔係要打贏美國,而係要美國知道,如果佢攻打大陸佢自己都會斷一隻手,咁已經足夠震攝美國人唔好對中國動手。

有乜可能一艘,一係唔打,要打就打沉你十艘八艘。

引用:
原帖由 肥強魚旦 於 2016-7-23 05:44 PM 發表

不可能

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]