• 瀏覽: 16,536
  • 回覆: 142
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sisman 於 2016-6-2 02:03 AM 發表

撩事鬥飛?一比人屌你又鳩縮潛水你條契弟真係無撚用

呢條前板主唔止輸辯論,仲輸埋品。 共產黨衰極喺香港都容得下法輪妖,毒果啦。前板主就喺個討論區都容不下反對聲音,全部逆耳嘅就屈為五毛去投訴想滅聲,獨裁得佢。 呢頭罵689叫我特首,果頭就自己高調同超板主話我都做過板主㗎,想特事特辦。 真係極度冇品。

[ 本帖最後由 DocHolliday 於 2016-6-2 03:15 AM http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/iphoneD.jpg 編輯 ]

呢條前板主唔止輸辯論,仲輸埋品,想特事特辦,真係極度冇品。

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-6-1 15:04 發表

唔使講咁多喇,事實上而家有冇停止過?就算你有十個理由九個原因,阻唔到就係阻唔到,你唔係淨係信自己睇到既野咩?而家停左未?
中國都冇話過唔俾人通過啊,我只係話,無論美軍黎幾多次,一樣阻止唔到中國前進
就好 ...
講起伊拉克,大家都以為老美好正義,老美最後都搵唔到咩大殺傷力武器,因為嗰個祗係藉口,咁老美為乜打伊拉克呢?

如果大家睇返個時序,係老美出兵之前,伊拉克做咗一樣嘢,就係準備唔再用美元做石油結算,呢個直接影響到美元地位同美國利益,所以老美就藉口解決候賽因政府,而家留低個爛攤子,仲整多個伊斯蘭國出嚟添。

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-5-30 06:45 PM 發表

好似小朋友扭計囉!

前版主:佢唔撐我,佢係壞人,老師罰佢,踢佢出校

老師:咁佢對你做過乜野啊!

前版主:總之我話佢係壞人就係壞人,因為我係好學生,佢唔埋我堆就係壞人,踢佢出校

老師:.........

以家d人不嬲好小朋友啦!最鐘意咩都鬥一餐

引用:
原帖由 GBKEN 於 2016-6-1 07:29 PM 發表

好心你啦,南海的島嶼,中國一直系擁有主權,系清朝,民國已經系,中華人民共和國立國亦有,九段線系民國系聯合國畫定,當時系沒國家反對,因為以中國擁有島嶼主權而劃分系正常,系中國系南海發現有天然氣和大量石 ...
那首先,九段線只係題出申請,無立案,批准。無任何國家反對係因為連動意投票都無,所以呢條線係唔成立既

各位,呢兩個禮拜小.第份工好忙,我會覆遲小.小,係甘

引用:
原帖由 ultra 於 2016-6-3 01:58 PM 發表

那首先,九段線只係題出申請,無立案,批准。無任何國家反對係因為連動意投票都無,所以呢條線係唔成立既

好無知,提出申請??唉,去看返歷史先大放厥詞啦

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]