• 瀏覽: 24,438
  • 回覆: 502
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-6-9 07:37 PM 發表

師兄d文筆好厲害下, 未知可否具體講多一點
" 地球是圓,衛星可以閃去地球另一面 " 避標三 讓小弟學習一下
請閣下發表下,航母隨機移動後避導彈和美國打衛星簡單過吃菜之理論

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2016-6-9 07:39 PM 發表

中國除東風,沒其它??

咁你能講講用乜工具手段具體又點打法嗎?

引用:
原帖由 tkgb1981 於 2016-6-9 07:41 PM 發表

請閣下發表下,航母隨機移動後避導彈和美國打衛星簡單過吃菜之理論

你睇左咁多日, 仍半點都吸收不到, 無知我可施教, 但笨拙就好難幫, 唯有靠你自己倒帶睇多幾次將勤能補拙了, 努力加油

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-6-9 07:45 PM 發表

咁你能講講用乜工具手段具體又點打法嗎?
哦,原來如此

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-6-9 07:51 PM 發表

你睇左咁多日, 仍半點都吸收不到, 無知我可施教, 但笨拙就好難幫, 唯有靠你自己倒帶睇多幾次將勤能補拙了, 努力加油
你繼續啦

引用:
原帖由 嘩眾取寵死宅男 於 2016-5-26 07:11 PM 發表
中國造假已是神級,包括DF21D
甘能假,點解你老襟吾漂洋過海黎打九中國呀!

引用:
原帖由 鏡花如水月 於 2016-5-31 12:30 AM 發表

咁咪係囉, 微型衛星只有光學成象, 夜晚及天氣太差時已運作困難, 單靠這種微型衛星真是有如大海探針,

都係果句, 射低你十多二十粒快過打針, 問你點補
射低你老美的GPS衛星,睇你點射!

引用:
原帖由 四大軍區 於 2016-6-10 12:22 AM 發表

射低你老美的GPS衛星,睇你點射!

他話中國打補給艦都要用東風,中國又點打GPS衛星姐

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]