• 瀏覽: 4,660
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 星海揚帆 於 2016-5-4 07:31 PM 發表

好似…
梁同學咁?
咪就係咁囉!連自己都唔尊重自己既出身,我地呢d“外族人”使乜尊重佢地,對住呢種人,通常我會出示我張印住***az既身份證,先俾佢地羨慕下,然後直接叫佢地跪低
我真心唔覺得本土有乜咁高級,係企係呢種人身邊特別有優越感,可能因為佢地長期跪係度,先顯得我高掛!

引用:
原帖由 喪班馬 於 2016-5-4 02:10 發表

請你解釋一下普京公佈lS運油去土耳其車隊照片時為何沒有在新聞報導出現?

我代答:條片係假嘢比人踢爆左咪唔出得街囉

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-5-4 07:39 PM 發表

咪就係咁囉!連自己都唔尊重自己既出身,我地呢d“外族人”使乜尊重佢地,對住呢種人,通常我會出示我張印住***az既身份證,先俾佢地羨慕下,然後直接叫佢地跪低
我真心唔覺得本土有乜咁高級,係企係呢種人身邊特別 ...
內心自卑者才把什么高級, 優越感等常掛嘴上, 中國的生與死, 好與壞, 我們一點都不關心也與香港無關,
你一屆無知婦孺, 也不期望你有智慧領悟本土/港獨理念

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-4 10:52 PM 發表

內心自卑者才把什么高級, 優越感等常掛嘴上, 中國的生與死, 好與壞, 我們一點都不關心也與香港無關,
你唔關心中國?不如你睇睇自己開邊個貼係唔關中國事啦!
想問下你,蝗蟲離開左蝗蟲之地之後會變乜野架?

如果係真, 咁俄真係有辨法, 同IS合作可以收復反D土地,反而美國打完反而IS強左, 方法上高下立見

引用:
原帖由 芽菜子 於 2016-5-4 10:56 PM 發表

你唔關心中國?不如你睇睇自己開邊個貼係唔關中國事啦!
想問下你,蝗蟲離開左蝗蟲之地之後會變乜野架?

無興趣與你這個深宮怨婦糾纏

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-4 22:52 發表
橙色字明顯自相矛盾

佢老美,夠卑鄙

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-4 11:02 PM 發表

無興趣與你這個深宮怨婦糾纏
就係唔識先問啫,你識咁多野,求下你話我知,蝗蟲離開蝗蟲之地會變乜野啦!

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-3 07:35 PM 發表
甚麼俄國轟炸大獲成功, 敘軍成功擊退IS重奪古城, IS節節敗退, 原來全是三方協調賣力演出的一台大戲 , 一於齊齊做假, 唉! 都係溫食姐

http://bowenpress.com/news/bowen_86913.html

http:// ...

以前未打科索沃之前,夠話有曬文件、人證、……等等證明有大屠殺,打完科索沃之後就話冇發生過大屠殺。

入侵伊拉克之前,夠話有曬證據證明有大殺傷武器、生化武器、之類,打完伊拉克之後又係話冇發現。

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-4 10:52 PM 發表

你父母大陸落黎,係咪蝗蟲

殺左你父母割蓆,先搞講毒啦

本土蝗蟲之後有資格講?港原居民十幾代祖宗在港都唔敢講啦

引用:
原帖由 CheongJohnson 於 2016-5-4 11:58 AM 發表

港獨不是信不信, 是現實,是民心所向, 是阻檔不了的巨大洪流
香港自古以來就是中國的一部份。世界公認

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]