• 瀏覽: 4,154
  • 回覆: 31
身為家長的各位,是否十分感激
民建聯「成功爭取保留小三 TSA」呢?

http://hk.apple.nextmedia.com/realtime/news/20151129/54482351

or

http://hkm.appledaily.com/detail.php?guid=54482351&category_guid=6996647&category=instant&issue=20151129

附件

TSA.PNG(146.48 KB)

選民自食其果

我終於知販民點解近日喪煲TSA

所謂網絡廿三條就表決,
美國施壓下,肛門黨等黑金販民必定要跪低支持所謂網絡廿三條 。激民因為冇收黑金,仍會拉布抗爭。
肛門黨為左減少沸青票流向激民,炒興TSA轉移視線。
網絡廿三條咁Juicy佢竟然唔炒,走去炒冇汁的TSA,有陰謀,大家咪上當。

反對 網絡廿三條 立法,公民黨咪跪低!

睪登仔嗰邊個個屌緊網絡廿三條,反TSA根本好冷門,香討就相反,成班打手。

明明錯GA係學校同老師
係佢地Y曲TSA原意先有呢個問題喎

當然要保留TSA啦

支持或反對「網絡廿三條」是你的自由,但是,請你另開主題討論。
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2015-11-29 11:33 PM 發表
我終於知販民點解近日喪煲TSA

所謂網絡廿三條就表決,
美國施壓下,肛門黨等黑金販民必定要跪低支持所謂網絡廿三條 。激民因為冇收黑金,仍會拉布抗爭。
肛門黨為左減少沸青票流向激民,炒興TSA轉移視線。
網絡廿三 ...

vote them out

引用:
原帖由 NoMeGusta 於 2015-11-29 11:36 PM 發表 支持或反對「網絡廿三條」是你的自由,但是,請你另開主題討論。
睪登仔嗰邊個個屌緊網絡廿三條,反TSA根本好冷門,香討就相反,TSA帖排山倒海,肯定有鬼。

你若要討論「網絡廿三條」,請你自己另開主題討論。我這裡是想跟大家討論 TSA
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2015-11-29 11:38 PM 發表
睪登仔嗰邊個個屌緊網絡廿三條,反TSA根本好冷門,香討就相反,TSA帖排山倒海,肯定有鬼。

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2015-11-29 11:36 PM 發表
明明錯GA係學校同老師
係佢地Y曲TSA原意先有呢個問題喎

當然要保留TSA啦
教育局整個 TSA 黎要評估各校嘅學生水平,
咁學校為左校譽, 梗係會操學生架啦,
呢D都係正常反應,
所以咁多學生家長先反對 TSA 丫嘛,

你如果話學校同老師錯,
咁不如話埋學生無能啦.
做人公道D好

要討論「網絡廿三條」,你可以自己另開主題。這樣做,海闊而天空。請不要在這裡擾亂想討論小三 TSA 的人。
引用:
原帖由 OnionChannel 於 2015-11-29 11:43 PM 發表
係中意在呢度討論網絡廿三條呀, 你報警呀!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]