• 瀏覽: 32,285
  • 回覆: 233
+9
前貼有個憤青話日本百幾架f16
己經夠中國打
點知俾人插足幾十版
之后又越縮越入
將個制空權
講為日本本土制空

呢個貼仲勁
15架夠打中國
唔使縮入菲律賓本土防衛
直頭憑15架機橫掃南海
咁美軍唔使重返亞太拉
15架機對中國構成巨大威脅囉
究竟係美國傻仔
要擺架航母係亞太啊
定美國覺得一架航母都唔夠呢
一架航母有幾多架戰機呢
咁都唔夠防中國
菲律賓啲t50青出於藍
日本宙斯盾都青出於藍
勁丫反中癈青

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2015-12-1 09:46 PM 發表
這批改良"我不飛"IDF, 不過是超級陽春版,軟件只有空對空,欠缺對地對海。傭人國要功能齊全,則又要科幾億升級。
得十億預算,又要買軍艦買,幾時才能到位?

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD. ...
超級陽春板IDF?FA-50才是強化版IDF,IDF的GD53雷達比APG-67V4落後很多,IDF是使用雙發民用型發動機,FA-50使用真正軍用型的F404,IDF的短腿完全不會在FA-50出現(FA-50航程比IDF長40%),IDF對地較好也只是翔展計劃升級後追加萬劍彈道只是打固定目標,其餘IDF跟FA-50使用的對地武器都一樣是小牛導彈及一般引導炸彈

無敵了

基佬二世有幾多錢買野

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2015-12-1 09:46 PM 發表
這批改良"我不飛"IDF, 不過是超級陽春版,軟件只有空對空,欠缺對地對海。傭人國要功能齊全,則又要科幾億升級。
得十億預算,又要買軍艦買,幾時才能到位?

http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD. ...
買兩件來做擺設者! 如果起飛,最驚怕的是老美,插落菲律賓老美基地死幾條美國人天價命,怎算? 傳媒低質素,玩具也拿來吹水。

見到班毛同志咁緊張就知大陸都幾騰雞,大陸架老翻蘇27飛去南海停留唔超過5分鐘點同人打仗呀,冇話FA50,整架老爺F5你都唔夠打!

引用:
原帖由 wangpingzhenwei 於 2015-12-2 06:52 PM 發表 見到班毛同志咁緊張就知大陸都幾騰雞,大陸架老翻蘇27飛去南海停留唔超過5分鐘點同人打仗呀,冇話FA50,整架老爺F5你都唔夠打!
真係幾驚架,遲d南海填島搞旅遊區,咁多遊客,我驚佢跌落黎多過炸過黎囉

引用:
原帖由 芽菜子 於 2015-12-2 06:55 PM 發表
真係幾驚架,遲d南海填島搞旅遊區,咁多遊客,我驚佢跌落黎多過炸過黎囉

洗乜遲D吖,菲菲,越南已經有好多南海游旅行團!

引用:
原帖由 wangpingzhenwei 於 2015-12-2 07:12 PM 發表 洗乜遲D吖,菲菲,越南已經有好多南海游旅行團!
買左兩架新機你慌唔會周圍飛下,曬下命咁啊!
佢跌翻落自己地方好地地,唔好累街坊丫嘛,係咪!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]