• 瀏覽: 24,296
  • 回覆: 104
  • 追帖: 7
之前睇新聞, 有一個中國人被塔利班捉了, 中國強大了, 唔去救人??

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-31 11:47 PM 發表
之前睇新聞, 有一個中國人被塔利班捉了, 中國強大了, 唔去救人??
尾角人質都死唔少,軍隊連撤僑都唔敢去中東幫手

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-31 11:46 PM 發表

統治60多年叫剛起步??

如果交比國民黨管理, 可能會更好

1. 國民黨統治中國期間, 有黃金十年, 令中國各方面的產量都增加, 令中國由農業大國轉型成為工業大國,
當時上海更加是世界第三大城市, 僅 ...
割民黨? 做跟尾狗啦!

引用:
原帖由 用腳踢波 於 2015-8-1 12:32 AM 發表

尾角人質都死唔少,軍隊連撤僑都唔敢去中東幫手
算吧啦C兄,朱成講㴝講去未又係插中國幾廿年無實戰,人海戰術,冇派兵救人質,一孩政策果啲,冇乜新意,尤佢啦

化妝品最緊要細

加油

引用:
原帖由 真愛何處尋 於 2015-7-31 10:18 AM 發表

那位“朱仔成”哪?還敢看…趕緊掛了氧氣瓶潛水逃遁去也?

你唔明啦. 時運高睇唔到呀. 朱成臉皮成丈厚, 你就算問候佢幾耐, 佢都唔會答你O架啦.

好正!

引用:
原帖由 Oky15 於 2015-7-29 08:03 PM 發表
http://rthk.hk/rthk/news/expressnews/20150318/news_20150318_55_1085300.htm
「緬 甸 當 局 提 議 , 就 軍 機 轟 炸 事 件 , 向 每 名 中 國 遇 難 者 賠 償 7 萬 元 人 民 幣 」
「 果 敢 地 區 上 空 不 再 有 ...
呢度太多無知又吾睇新聞既豬仔代表

引用:
原帖由 samlum 於 2015-8-11 04:33 AM 發表
假如你知呢碌係咩,我怕你o地都驚嘆中國真的太猛
高速風筒?

引用:
原帖由 fantasticfour 於 2015-7-28 04:35 PM 發表
ching,不好意思我無睇全部,不過你所說"世界第一!WS64反艦火箭彈,誰敢說這是導彈"

跟本中國人民解放軍不會裝備,這裝備只是出口比小國用,到今日都未有國家用,他有幾強 ...
唔好意思,我都沒有睇完主題所有文字,我只是想提醒你,你應該學會明白中國傳統習慣,例如,中國宣布外銷某某火箭炮射程400里,這代表中國已經有了更好的自用版,有可能是射程500里,亦有可能是600里。不管外銷版有沒有人買,也改變不了中國已有了更好的版本! 除非你也認為中國自用版本是偽劣產品。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]