• 瀏覽: 4,377
  • 回覆: 44
引用:
原帖由 amx_011 於 2015-7-2 08:16 PM 發表

正常人唔知. 但你又知道?因為閣下係磚家, 所以知道常人唔知道的事?
正常人無法知,只有吾正常嘅人先知,成哥知道曬,咁仲吾明?

竟然有人質疑飛虎隊的實力

飛虎隊 是由英國SAS 親手教出來, 所有裝備都是向美國/英國買
駐港解放軍 的裝備是中國貨, 落後於飛虎隊

而且飛虎隊 曾經出動打 葉繼歡, 季丙雄 呢D大賊
駐港解放軍 在這18年內, 有沒有出動過執行任務??

飛虎隊是香港人組成, 駐港解放軍是中國人組成
身為香港人, 自然支持飛虎隊, 難道各位不是香港人??

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-2 09:40 PM 發表
竟然有人質疑飛虎隊的實力

飛虎隊 是由英國SAS 親手教出來, 所有裝備都是向美國/英國買
駐港解放軍 的裝備是中國貨, 落後於飛虎隊

而且飛虎隊 曾經出動打 葉繼歡, 季丙雄 呢D大賊
駐港解放軍 在這18年內, 有 ...
你果然唔係正常人……而家大家質疑的唔係飛虎隊, 亦唔係香港警察或者解放軍,
而係朱成你呢個磚家呀. 有時O的野, 真係唔想講到出面, 但對著某些人,
唔直接O的都係講唔明的.
最後想同你呢位磚家講……飛虎隊從未同葉繼歡交過手. 唔信你可以查查O架.
(果然面係人比……)

引用:
原帖由 potato_biscuit 於 2015-7-2 09:29 PM 發表

正常人無法知,只有吾正常嘅人先知,成哥知道曬,咁仲吾明?

明曬!呵呵…

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-2 06:16 PM 發表
你地唔信就算
飛虎隊 出哂名所有訓練和行動 都是高度機密

正常人根本無可能得知
朱成,借問聲俾你成日擺上枱既美國特種部隊好似海豹咁,佢地d行動又機唔機密,正常人又知唔知

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-2 06:16 PM 發表 你地唔信就算 飛虎隊 出哂名所有訓練和行動 都是高度機密正常人根本無可能得知
係青山入面訓練

引用:
原帖由 smpk12699 於 2015-7-3 12:17 AM 發表
解放軍有武直,有無人機,有班用機槍,有反器才大狙,有榴彈槍,飛虎隊有條毛,論火力飛虎隊人在多,也在班用機槍之下,榴彈槍更不用說,連發就壓制飛虎隊
我是用駐港解放軍和飛虎隊比較
駐港解放軍 係無你所講既野

如果你用中國解放軍去比, 咁更加唔公平
你不如話解放軍有核彈, 可以一粒核彈掟落香港, 到時唔止飛虎隊, 全香港三萬警察都會一齊被消滅

請問可否轉帖到笑話區?真心問。

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-2 09:40 PM 發表 竟然有人質疑飛虎隊的實力飛虎隊 是由英國SAS 親手教出來, 所有裝備都是向美國/英國買駐港解放軍 的裝備是中國貨, 落後於飛虎隊而且飛虎隊 曾經出動打 葉繼歡, 季丙雄 呢D大賊駐港解放軍 在這18年內, 有 ...
.......簡單一個問題,飛虎隊攞咩打92B?

引用:
原帖由 散落的流星 於 2015-7-3 08:11 PM 發表 .......簡單一個問題,飛虎隊攞咩打92B?又用咩打D軍艦同直升機?

引用:
原帖由 朱仔成.... 於 2015-7-3 07:18 PM 發表

我是用駐港解放軍和飛虎隊比較
駐港解放軍 係無你所講既野

如果你用中國解放軍去比, 咁更加唔公平
你不如話解放軍有核彈, 可以一粒核彈掟落香港, 到時唔止飛虎隊, 全香港三萬警察都會一齊被消滅
那位師兄講的, 駐港解放軍都冇?真係冇?阿磚家, 請你講多次?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]