• 瀏覽: 18,492
  • 回覆: 253
引用:
原帖由 maftwe 於 2015-5-26 01:56 PM 發表

用敵軍資料代替我軍資料滙報畀人民知,呢D你就睇得慣,唔係媚外 ??
係啊、照你咁講中國幫唔過架
你幫偉大嘅美國係啱嘅
你直頭係中國民主之星
有強權你勢不低頭
直指錯誤
中國有8成你呢種人就好拉
幾簡單
現在直接同美國道歉咪得囉

內文咁講:
因本國引用貴國錄音帶
引致國內有識之士反對
現在正式向貴國道歉
希望你再侵入我國領空后
錄音抗議叫你回航之紀錄
在開戰后才播出
以免有漢奸之輩
𢴇著於錄音帶
擾亂我倆敵對開戰之勢

引用:
原帖由 maftwe 於 2015-5-26 01:56 PM 發表

用敵軍資料代替我軍資料礇報畀人民知,呢D你就睇得慣,唔係媚外 ??
之前用電影 top gun  F-5E爆炸片段話 自已演習成功命中目標, 比內地綱民踢爆過

引用:
原帖由 yobit2012 於 2015-5-26 02:01 PM 發表
弱智…有條友發放一條影片係佢用把口非禮你女友或講粗口鬧你屋企人,然後你鬧返佢趕走佢甘…你用佢條片講比屋企人朋友知竟然係乜損害尊嚴 ???妖!…真係on L79冇朋…哈!

最弱智既係自己當時都有拍片
但自己拍既片就唔畀屋企人睇
係都要用果條友條片,先令自己屋企人相信自己講實話  

引用:
原帖由 06VV 於 2015-5-26 02:09 PM 發表

之前用電影 top gun  F-5E爆炸片段話 自已演習成功命中目標, 比內地綱民踢爆過
係丫,中國啲陸空導彈好喳咋
美帝黎試試

引用:
原帖由 xingyexingye 於 2015-5-26 02:07 PM 發表

係啊、照你咁講中國幫唔過架
你幫偉大嘅美國係啱嘅
你直頭係中國民主之星
有強權你勢不低頭
直指錯誤
中國有8成你呢種人就好拉
幾簡單
現在直接同美國道歉咪得囉

內文咁講:
因本國引 ...
憑空捏造,由頭都尾都話過美國啱晒
重點係我睇唔過眼有人媚外
以為外部勢力發放資料比自己既更有公信力同信服力

引用:
原帖由 maftwe 於 2015-5-26 02:09 PM 發表
最弱智既係自己當時都有拍片
但自己拍既片就唔畀屋企人睇
係都要用果條友條片,先令自己屋企人相信自己講實話  
邊條片方便就手米用邊條囉7估6……條尾各L樣自己己經周街陽自己非禮你條女條片啦…仲話將會揸你女友個patpat Tim……竟然公告全世界佢係喊濕金魚佬甘7on9喎!……係片係顯示尾各L樣所做嘅事實…邊個拍有L所謂咩天才!

引用:
原帖由 maftwe 於 2015-5-26 02:16 PM 發表
憑空捏造,由頭都尾都話過美國啱晒
重點係我睇唔過眼有人媚外
以為外部勢力發放資料比自己既更有公信力同信服力
嘩!原來你是愛國之有為青年失覺曬
我變左媚外
有睇過佢留言嘅師兄可否出黎講句
係邊個媚外呢?

引用:
原帖由 06VV 於 2015-5-26 01:44 PM 發表
講來講去都係無大陸軍隊錄音..... ..  

都係睇美國版算
This is Chinnese navy, please go away quickly...you go now...go now...now...please...maybe..ah fuk it...please pass the rice ...
我質疑段錄音美國係咪攞咗版權  

如果唔係做乜唔播自己果D ??
國體何在 ??  

引用:
原帖由 xingyexingye 於 2015-5-26 02:15 PM 發表

係丫,中國啲陸空導彈好喳咋
美帝黎試試
上次咪飛入黎拍野, 又唔見拎出來用既!!??  又下次, 下次又下次,  又又又下次又又又又又又下次.... x 100,000次

引用:
原帖由 yobit2012 於 2015-5-26 02:21 PM 發表

邊條片方便就手米用邊條囉7估6……條尾各L樣自己己經周街陽自己非禮你條女條片啦…仲話將會揸你女友個patpat Tim……竟然公告全世界佢係喊濕金魚佬甘7on9喎!……係片係顯示尾各L樣所做嘅事實…邊個拍有L所謂咩天才 ...
自己儲存既片唔係最方便最就手 ??
越兜越亂

引用:
原帖由 xingyexingye 於 2015-5-26 02:22 PM 發表

嘩!原來你是愛國之有為青年失覺曬
我變左媚外
有睇過佢留言嘅師兄可否出黎講句
係邊個媚外呢?
當然係幫敵國推廣話語權既媚外  

引用:
原帖由 maftwe 於 2015-5-26 02:33 PM 發表

自己儲存既片唔係最方便最就手 ??
越兜越亂
唔損害尊嚴啦咩?…冇嘢講要食我口水尾啦咩天才?…登你父母可憐…all舊屎出嚟都有用過生你呢個冇7用嘅人…哎…

引用:
原帖由 yobit2012 於 2015-5-26 02:41 PM 發表

唔損害尊嚴啦咩?…冇嘢講要食我口水尾啦咩天才?…登你父母可憐…all舊屎出嚟都有用過生你呢個冇7用嘅人…哎…

UP乜呀 ?? 叉咗去第二度

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]