• 瀏覽: 13,726
  • 回覆: 101
港獨軍隊見到隔離有個隊友比槍掃低左我諗佢即刻嚇到係咁喊。就算有美製激光槍同核彈手槍都無乜q用

網吧已經響廢青界改名叫單兵巷戰模疑中心啦,只要去多幾次,打多幾次CS,COD之類佢哋就會成為戦士架啦

引用:
原帖由 oyear 於 2015-3-30 01:19 發表 駛咩打者。長洲以南,大嶼山以西,己經係大陸領海。 唔比貨輛出入,班港獨餓親就求饒啦http://n2.hk/d/images/r10/mobile.jpg
所以呢個係偽命題,美國點樣運MP5入來?  其實,中央下達一句命令,即時結束一國兩制,咁就已經玩完。

[ 本帖最後由 無愛 於 2015-4-9 06:49 AM 使用http://i.discuss.com.hk/d/images/r10/androidD.jpg 編輯 ]

引用:
原帖由 明亮的晨星 於 2015-4-6 10:16 AM 發表
二戰時,史太林格勒之戰,德軍未能全面包圍史太林格勒,所以蘇軍人員物資可以渡過伏爾加河入城,蘇軍源源不絕

當年蘇軍同德軍打巷戰既慘烈,港獨廢青完全無法想象,佢地以為好似打機

解放軍只需封鎖香港,香港根本 ...
是頓河, 不是伏爾加河.
另外, 第二次車臣戰爭, 俄國也是強轟濫炸, 將車臣首府格羅茲尼炸成一片廢墟. 冇大樓, 自然冇巷仔, 就唔使打巷戰, 唔使怕狙擊手

引用:
原帖由 potato_biscuit 於 2015-4-9 06:26 AM 發表
網吧已經響廢青界改名叫單兵巷戰模疑中心啦,只要去多幾次,打多幾次CS,COD之類佢哋就會成為戦士架啦

打戰爭 game 可以 N 次復活. 有錢有電手指能郁就得 真打仗, 人人只有一條命

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2015-4-9 11:25 AM 發表

另外, 第二次車臣戰爭, 俄國也是強轟濫炸, 將車臣首府格羅茲尼炸成一片廢墟. 冇大樓, 自然冇巷仔, 就唔使打巷戰, 唔使怕狙擊手
應該係伏爾加河, 你可以google一下stalingrad volga crossing

引用:
原帖由 amx_011 於 2015-3-30 11:51 PM 發表

你當然搞錯了, 但錯在你舉證前冇自己搞清楚. 自己落自己面. 所以我先話你面係人地比………
回到正題. 武裝獨立當然有. 但你只講結果, 不講前因和經過. 根本就係誤導.
北美脫離英國獨立, 但對抗英國的唔只英國移居 ...
"成哥, 你願意嗎?如果唔願意, 請你唔好再講O的不負責任的說話!"

你好衰, 咁直接問人, 叫人點答你? 好多人都係貪口爽, 嗌口號, 先唔好講肯唔肯拋頭顱, 灑熱血, 就算要佢地講一個a plan that works, 恐怕都有難度

引用:
原帖由 一個討論者3.0 於 2015-4-9 11:25 AM 發表

狙擊手是要嚴格訓練和實戰經驗的

引用:
原帖由 草泥瑪草泥瑪個B 於 2015-3-30 12:40 AM 發表 可能港獨人士識如來神掌呢
如來神掌……想打死人咩?

班廢柴距老豆老母首先打低佢地

班港毒人士最鍾意性幻想,佢地係有機會打,比人當活靶咁打

港獨人士:唔通我學過如來神掌又講你聽咩

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]