• 瀏覽: 21,103
  • 回覆: 357
+53
引用:
原帖由 風中老叔 於 2015-3-4 01:29 PM 發表
有冇其他人可以將LAD縮到那么細?那么輕?

仲要抗震、抗熱!

條槍管,很熱的。

個LAD 同老共56式槍刺一樣ON 9
唔拆得,唔用都有呆重
LAD在集團戰中幾乎無用

什么叫集團戰?

引用:
原帖由 kenobi 於 2015-3-4 02:39 PM 發表

個LAD 同老共56式槍刺一樣ON 9
唔拆得,唔用都有呆重
LAD在集團戰中幾乎無用
算啦,人地有錢鐘意按完D無用野再拆,我地吹唔脹.

新加坡這個核心技術就是按完再拆,我地無一個國家可以學到.所以他是世界第一.............................................(浪費).

風中你講今多都未能說出有咩核心技術要改.
除非新加坡這個核心技術就是按完再拆啦.

核心技術是什麼????咩SAR21唔係離題咩????唔離啦???

引用:
原帖由 風中老叔 於 2015-3-4 02:46 PM 發表
什么叫集團戰?

你一個班10人,個個LAD,點分邊個打邊個?
根本得貴國將LAD列為標準裝備,想下為什麼

補充一下,SAR 21的每一改型,幾乎都引入風叔不屑的魚骨
也去掉了風叔吹捧的LAD

350.#打仗,友軍最少分隔幾米。
自己移動槍少少,會看見自己紅點移動。

因噎廢食?

351#p rail 有LAD。

見pdf內魚骨,p rail那技,
有LAD控制,在handguards 左邊。

https://www.google.com.sg/search ... 3VJLVG4ueuQTmt4GoDQ

引用:
原帖由 風中老叔 於 2015-3-5 06:50 AM 發表
350.#打仗,友軍最少分隔幾米。
自己移動槍少少,會看見自己紅點移動。

因噎廢食?

351#p rail 有LAD。

見pdf內魚骨,p rail那技,
有LAD控制,在handg ...
先生,其實可以總括一樣野,你連什麼核心技術都講唔出,我真係唔知講咩,魚骨好,LAD好,你show出來的槍(改),不是加魚骨就是拆LAD,唉,而且這都不是什麼核心技術,唔該拿D有POINT的東西出來,唔好改少少野,就好似自己好勁,唔該.    如果拿不出加無point,你可以出POST問人,不是一出口就話人,你這個POST,可以講M16A1,很長時間沒有改,好似M16A1>>>M16S1製造權的國家,如新加坡,他們不可以改槍成A4,要買就要比錢,對我來說無可能買製造權,因為不會傻多一次,而且不能出口(困難),所以很多國家自創新槍.............anyway,自創新槍無可口非,但不要說人地一成不變,而且人地已經有M16A4,不要人地好似自己今,把所有有可能需要的都放在槍上,對戰場上的生存不是有好處的.  而且你說的好處(改善),好像貴國的士兵也把他拆下不用,除非浪費是核心技術,我看不到有什麼核心價值.........................這個POST,也是一個令人笑口常開的POST, 謝謝.

八十年代,亦可以做到A4。

引用:
原帖由 風中老叔 於 2015-3-5 08:59 AM 發表
八十年代,亦可以做到A4。

即是你都知有A4lor.唔好無限loop la.而且(1991-1964) 就算點計都少過30,我真係唔知咩叫50年不變.先生,這代表一樣野,其實你都唔知自己講咩,可能出Post時唔知,用左A1/S1比,結果比人指出來,現在唯有死頂.但講得多錯得仲多..................

仲有唔好9唔答8啦,核心技術呢???定係你同意A4已經有核心技術改變???

係啦為什麼不是越戰前呢?之前問越戰前有的呢???OIC,原來M16S1是1973年,怪不得不敢說啦,比我講左M16S1出產時間,現在要再搬龍門???話說連SAR80和SAR88A,他們都是80年代的,結果都已失敗告終.SAR21是最成功的了,不個他對那些PT軍人,比較好.FT的專業軍人,都係用DIY的改比較好,因為最後都是拆拆裝裝................當然連兵/連WAR GAME都未玩過的人是不會明白的.

唔好9唔答8啦,唔好離題啦,說好的核心技術呢?

謝謝你幫手說用m16s1, 是好槍,果然m16, 還可以,連新加坡都用��,果然就算係垃圾,只要係新加坡手中,那些就是神器��

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]