• 瀏覽: 4,469
  • 回覆: 116
  • 追帖: 1
乖啦, 下台啦.

引用:
原帖由 劉一龍 於 2014-9-30 02:21 PM 發表
乖啦, 下台啦.
叫李嘉誠快D退休養下老咪算o羅.....
都8X歲人重唔化要搞咁多野

香港搞成咁 無論邊個過錯 689都應該承擔無能力既責任 而引咎辭職係最好既結局

同意,最重要係佢講大話唔理民意漠視溝通,狂妄自大,厚顏無恥,手段專制極權,面目可憎唔得人心...
支持思歪落台!

都好

隻狼滋油淡定, 處變不驚,
見掟蕉不懼, 遇拋杯不慌,
兵來將擋, 水來土掩,
唔會卸膊下屬, 唔會得罪市民,
對敵人唔怕落辣, 對友人不惜派糖,
對風言風語不屑一顧,
真人傑也!
中央有伯樂之能, 第日定欽點為(圳香)
港市市長.
官邸建於中英街, 點建都無僭建之訴.

你地真係有好多幻想理由,令自己所做嘅行為變得合理,反映出愛幻想,感覺大晒
引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2014-9-29 11:41 AM 發表

這事件估計令好多反佔中的人都對他反感

附件

1411962500208.jpg(60.31 KB)

1411821214264.jpg(64.38 KB)

引用:
原帖由 hongkongbunbun 於 2014-9-29 11:26 AM 發表
      梁振英剛上任的時候,好多人都對他抱很大的期望,在雙非的問題上,他做得非常好,深得民心.本人也對他的工作態度非常欣賞. 可是,
兩年過去了,梁振英在一些政策和問題的處理上,越來越令人失望.首先是老人家津貼的問 ...
對,梁的確未如人意,但在犯民處處阻攔下,我不認為有人能做得更好

如CY要落台, 不如順便解散埋立法會, 所有議員都一人一票選過.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]