• 瀏覽: 9,805
  • 回覆: 237
  • 追帖: 2
我相信kglam98師兄各方面既識見肯定比d自稱高等華人既哈巴狗好得多
引用:
原帖由 gosun64 於 2014-9-18 11:56 AM 發表

你咁流都算有d認識

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 11:51 AM 發表
追求真普選的人有向中共搖尾乞憐?
呢d荒天下之大謬既講法
只有向中共搖尾乞憐既哈巴狗先吠得出
賤民有咩權追求真普選
賤民吾好扮公民, 你地天生要俾中共恰ga la

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 11:59 AM 發表
我相信kglam98師兄各方面既識見肯定比d自稱高等華人既哈巴狗好得多
咁只代表你吾識嘢

知識及出身決定命運, 有d人只能做反共賤民而做吾到高等華人係有原因ge     

謹代表有獨立思考能力既人
奉勸自稱"高等華人"之鼠輩先學識寫上面個字

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 11:43 AM 發表
係咪五毛自有公論
你全家死活關我鬼事
最憎d人搵家人性命靠飛架喇
咁算你仲有小小良心,明知自己屈人五毛,怕連累家人。
往者不可諫,來者猶可追,回頭是岸,不要被人利用了。

係d最無恥既狗賊先會拿家人性命靠飛
無獨立思考的人
唔死都無用
但禍不及親人嘛
勸君回頭是岸
善哉善哉
引用:
原帖由  於 2014-9-18 06:10 PM 發表
咁算你仲有小小良心,明知自己屈人五毛,怕連累家人。
往者不可諫,來者猶可追,回頭是岸,不要被人利用了。

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 11:48 AM 發表
d廢青就真係唔知乜野係公民抗命喇
繼續廢吠啦
「戴耀廷指出,佔領中環如果發生,這是一個違法行動。但是佔領中環與一般的違法行動有所不同⋯⋯。而且參與這種公民抗命的人,都願意自願承擔罪責。他們尊重法律,但是他們通過有限度的違法行為,去爭取一個公益、民主的制度。」

你係咪寃枉戴耀廷係廢青,但最少都係廢中啦

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 06:14 PM 發表
係d最無恥既狗賊先會拿家人性命靠飛
無獨立思考的人
唔死都無用
但禍不及親人嘛
勸君回頭是岸
善哉善哉
我自己知道自己無收過五毛,點會害到家人,係D賤唔曬嘅廢青明知寃枉人怕天譴先至顧左右言他,如果你肯定我收咗五毛發帖,發誓又點會害到你家人

你有無收過錢根本天曉得
如果你咁介意
咪稱呼你疑似五毛囉
睇你d邏輯思路
有獨立思考能力既人都會有合理懷疑啦
引用:
原帖由  於 2014-9-18 06:19 PM 發表
我自己知道自己無收過五毛,點會害到家人,係D賤唔曬嘅廢青明知寃枉人怕天譴先至顧左右言他,如果你肯定我收咗五毛發帖,發誓又點會害到你家人

http://i.discuss.com.hk/d/images/r1 ...

疑似五毛:
公民抗命百花齊放多種形式架
明唔明白"這種"呢兩個字呀?
引用:
原帖由 cwchan99 於 2014-9-18 06:16 PM 發表
「戴耀廷指出,佔領中環如果發生,這是一個違法行動。但是佔領中環與一般的違法行動有所不同⋯⋯。而且參與這種公民抗命的人,都願意自願承擔罪責。他們尊重法律,但是他們通過有限度的違法行為,去爭取一 ...

引用:
原帖由 nestse 於 2014-9-18 06:25 PM 發表
疑似五毛:
公民抗命百花齊放多種形式架
明唔明白"這種"呢兩個字呀?
e+明顯泛民係賤民抗命

謹代表有獨立思考能力既人
奉勸自稱"高等華人"之賤民鼠輩先學識寫上面個字

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]