• 瀏覽: 2,282
  • 回覆: 18
安娜從16歲開始學習漢語,經過7年苦讀,在2011年,因各方面表現優異,她獲得了公派留學的名額,同年9月,如願到上海師範大學攻讀碩士。
寒假時,她返回烏克蘭度假,沒想到因為一起竊盜案,遇到了生命真愛。當天她陪著男子張國泰四處奔走,辦理各種手續,連一毛錢都沒有收,這樣的舉動,深深打動張國泰內心,決定展開追求。
「見到她第一眼,我就被深深迷住了」張國泰掩不住內心興奮說,很早就認定安娜就是和自己相伴一生的人,經過半年努力,終於將美人追到手;交往半年後,兩人在眾人的祝福聲中走入了幸福婚姻生活,2012年底,他們的小寶寶安吉麗娜平安誕生。

http://www.ettoday.net/news/20140901/396075.htm

搶奶粉搶廁紙

中國人又出國去搶女人

點解鬼妹愛食中式臘腸架?

引用:
原帖由 mabalujun 於 2014-9-2 07:08 AM 發表
安娜從16歲開始學習漢語,經過7年苦讀,在2011年,因各方面表現優異,她獲得了公派留學的名額,同年9月,如願到上海師範大學攻讀碩士。
寒假時,她返回烏克蘭度假,沒想到因為一起竊盜案,遇到了生命真愛。當天她陪 ...
港A睇到心酸...唔好話鬼妹..連自己港女都食唔到.......港A又輸

附件

bkn-20140510154301131-0510_00822_001_02b.jpg(72.99 KB)

bkn-20140510154301131-0510_00822_001_03b.jpg(74.39 KB)

樓上又唔好咁講

去酒樓飲茶,日日食叉燒包都叫下奶皇包換囗味

而家港女食慣港腸,食下洋腸,係理的當然,乎合國際標準。

烏國女仔真係幾好

引用:
原帖由 clipperwood 於 2014-9-2 08:53 AM 發表

港A睇到心酸...唔好話鬼妹..連自己港女都食唔到.......港A又輸
張相真係好精景

烏克蘭女又幾靚女喎

祝福佢地

引用:
原帖由 clipperwood 於 2014-9-2 08:53 AM 發表

見到黃皮就香港人,條柒仔係星加坡撚黎架,得閒就去LKF 實地走訪啦,
人云亦云。

引用:

稍稍有D色相同名氣的明星,都係癡埋D鬼或大陸臺灣人度,碧霞啦、曼玉啦、慳D啦baby啦、Gigi啦、Kathy啦......

過埠新娘!家鄉窮!

引用:
原帖由 bmw318i2008 於 2014-9-2 08:49 AM 發表
點解鬼妹愛食中式臘腸架?

潤腸

引用:
原帖由 mabalujun 於 2014-9-2 07:08 AM 發表
寒假時,她返回烏克蘭度假,沒想到因為一起竊盜案,遇到了生命真愛。當天她陪 ...
上國人用一汽來換烏國女人

引用:
原帖由 三級警司 於 2014-9-2 08:19 PM 發表

上國人用一汽來換烏國女人
烏克蘭內戰

大量女難民等待接收

共匪最叻就系下山摘桃子

委員長驚

條鬼婆習慣了超大腸。條仔攪唔攪得掂?

鍵盤翻頁
左右