• 瀏覽: 9,422
  • 回覆: 115
+5
引用:
原帖由 andrewidv 於 2014-8-4 11:14 AM 發表 不好意思,我從來無反政府,我只是講道理..
唔使回佢,人家賺緊錢。。。

有意抺黑香港警察,居心何用?好人愛警察,壞蛋怕警察,衰人鬧警察,連小朋友都識講?

如果唔實行拘捕,好多人塞車返唔到工,返唔到屋企,咁仲成世界嘅?你願意喺車上坐幾個鐘頭返唔到工,或返唔到屋企嗎?講多無謂,最緊要講實際!

引用:
原帖由 華明 於 2014-8-5 10:31 AM 發表
有意抺黑香港警察,居心何用?好人愛警察,壞蛋怕警察,衰人鬧警察,連小朋友都識講?

講出事實等於抺黑香港警察?

引用:
原帖由 渡五郎 於 2014-8-4 10:43 AM 發表 簡直世界奇聞, 竟然會有遊行撐警察, 外國媒體見到, 仲以為香港警察好慘好委屈, 人工低, 香港週街恐怖份子, 警察隨時冇命...但當佢地深入調查, 會發現香港警察出晒名人工高福利好, 工作安全度冠全球(普通市民不淮擁 ...
講到警隊人工高,福利又高,又無危險,又有人撐,咁點解你吾考慮投考警察?

引用:
原帖由 無人坦克2號 於 2014-8-5 05:25 PM 發表

講到警隊人工高,福利又高,又無危險,又有人撐,咁點解你吾考慮投考警察?

視力/體能欠佳

我不是警察
不過  我相信一樣有好有唔好

引用:
原帖由 渡五郎 於 2014-8-4 10:43 AM 發表
簡直世界奇聞, 竟然會有遊行撐警察, 外國媒體見到, 仲以為香港警察好慘好委屈, 人工低, 香港週街恐怖份子, 警察隨時冇命...
但當佢地深入調查, 會發現香港警察出晒名人工高福利好, 工作安全度冠全球(普通市民不淮擁 ...
我想講︰
遊行撐警 果D 團體 全部都係有中共左派背景!

引用:
原帖由 S兄 於 2014-8-5 08:50 PM 發表

我想講︰
遊行撐警 果D 團體 全部都係有中共左派背景!
反政府反國家都有外國勢力背景

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]