• 瀏覽: 33,123
  • 回覆: 438
  • 追帖: 2
+21
只不過是一班舔共的投機者,垃撚圾

引用:
原帖由 iamyourmothers 於 2018-6-6 12:54 PM 發表
口屌美國 又要去美國住係咩心態
真係唔明白喎
既然講到美國咁差 中國咁好
點解要忍辱負重去美國?
特工無間度!

引用:
原帖由 ch_montrose 於 2018-6-6 01:04 PM 發表
鳩智森原來係尾狗,叫班盲舔食屎狗情何以堪
個隻飛乜盒子舔到咀唔停!

講咁多做乜,有錢人做乜都得,移民又唔係犯法,移民都要俾人話唔愛國,咁成日用中文話盲舔、舔共個D人,咪又係唔愛國

世界仔,風吹邊面擺邊面
賺美金得賺人仔又得,靈活到似個萬能插蘇

證明移左民一樣好愛國,考慮移民因素好多,話不愛國所以移民是太片面!

點西餐是否就代表不愛中餐呢?!

若果入邊度籍, 就即係果度既走狗......咁班黃井蛙仲揸住 <中華人民共和國香港特區> 身分證托7??快 D開個剪證大會, 齊齊剪9左佢啦.

垃圾導演舔共否則屎也沒得食

引用:
原帖由 iamyourmothers 於 2018-6-6 12:35 PM 發表

九五年,與太太、一對女兒移民夏威夷的高志森,三年後因過着港美兩邊飛的太空人生活,導致離婚收場。決裂前,高志森曾撰寫一封信給長女子蕎,交代父母離婚一事,卻遭她撕成碎紙,自此,高志森與女兒無論見面時或者通電話,均只得到官方答案,父女感情不復當年。
高志森憶述:「可能佢哋嗰時仲細,唔明白父母點解要離婚,覺得我掉低佢哋。到○七年,大女中學畢業,我返去夏威夷觀禮,同佢喺草地上,由朝早十一點傾到夜晚七點,解 ...
呢個美國人特別愛干涉中國內政,經常扮中國人假愛國...

根本無關係, 我師兄李小龍美國直, 一樣好愛國, 明未? 愛係講心.

移民、離婚又唔係佢錯究竟是邊個既錯

引用:
原帖由 左仔打緊飛機 於 2018-6-6 01:26 PM 發表

愛黨領導都先將家人送去給美帝保護, 習種女就是人版
又話美國是民主國家,點解叫美帝架?民主國家變獨裁極權國家呀?

引用:
原帖由 Cepa 於 6-6-2018 13:20 發表

個隻飛乜盒子舔到咀唔停!
最慘係出哂力舔都無資格移民呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]