• 瀏覽: 38,960
  • 回覆: 146
  • 追帖: 2
+13
其實咪又係公廁

引用:
原帖由 香港神仙 於 2018-4-15 07:30 PM 發表

「奸就奸,邪就邪,正就正,以前是有拍戲定位,注定這位演員是要終身角色背景,才能成戲。」

我老豆由邵氏開始已經做幕後制作,我豈能不知,宜家電影失敗的原因?

就是角色唔掂,劇本唔掂,用人唔掂,捧出來的都是老闆的私家雞害呢個圈。
............講得有道理........................................

引用:
原帖由 西部鬆弛的通道 於 2018-4-15 01:16 PM 發表

你而家走出屋企露台做愛
應該都可以見報
人地獨立屋露台 點同係個得米鬆嘅工作平台

個個都係撈幾年嫁財俊
好似當年紅姐甘嫁下專業人事比人印象都ok (可惜老公早逝..)
而家果啲個個睇錢大過天仲要明目張膽
時下女藝人早就形象盡毀

是否倫敦金

引用:
原帖由 如果太多流奶味 於 2018-4-16 06:44 PM 發表
個個都係撈幾年嫁財俊
好似當年紅姐甘嫁下專業人事比人印象都ok (可惜老公早逝..)
時下女藝人早就形象盡毀
唔通嫁等上公屋又搲福利嘅高質人士咩

引用:
原帖由 如果太多流奶味 於 2018-4-16 06:44 PM 發表
個個都係撈幾年嫁財俊
時下女藝人早就形象盡毀
你話紅姐、林青霞、張曼玉........拍咗咁耐戲.........佢哋嫁到有錢人..........都凳佢哋高興..............
時下D新紮姐仔.............個個目的都係為求釣條大水魚........以後就可以做富婆銀銀腳............

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-4-16 10:59 PM 發表

唔通嫁等上公屋又搲福利嘅高質人士咩
嫁咪嫁囉..............財乜Q俊啊............................

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-4-16 11:59 PM 發表

嫁咪嫁囉..............財乜Q俊啊............................
有財自然俊

引用:
原帖由 將軍玩熊完 於 2018-4-17 12:36 AM 發表

有財自然俊
............呃鳩投資者....................

引用:
原帖由 香港股票呃鳩人 於 2018-4-17 05:41 PM 發表

............呃鳩投資者....................
有人亦因此唔駛做 好醜命生成

快啲生返幾個b

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]