• 瀏覽: 7,810
  • 回覆: 53
+2
引用:
原帖由 oldbeer 於 2017-12-20 08:00 AM 發表

網上恐嚇?
網上欺凌

see point no. 9

臭罌出臭草

全香港支持英雄, 為民除害, 唔洗用棍既, 用黑旋風胡椒噴霧, 黃蟲死清光. 

引用:
原帖由 我要真發達復活 於 2017-12-20 08:06 AM 發表
全香港支持英雄, 為民除害, 唔洗用棍既, 用黑旋風胡椒噴霧, 黃蟲死清光.?
藍絲害蟲已除

只係講咗嗰粗口字啫,無理由咁就標籤佢係黑警。

為市民, 希生又何憾
引用:
原帖由 25chris 於 2017-12-20 08:07 AM 發表

藍絲害蟲已除

「反對洋人治港」等,惟朱的代表大律師彭彼得(Peter Pannu)亦是外籍人士。

引用:
原帖由 kakitwong0909 於 2017-12-20 08:12 AM 發表
「反對洋人治港」等,惟朱的代表大律師彭彼得(Peter Pannu)亦是外籍人士。
自己可以用洋律師又唔給用洋法官
究竟是什麼意思

兩父子都咁狗串喎
相比前特首父子上庭到老豆坐監都仲好聲好氣。差人把炮過特首

引用:
原帖由 iampksamuel 於 2017-12-20 02:06 AM 發表
起撚晒你個底喇,慢慢玩殘你條黑西仔
有用咩 有嘢去警監會投訴佢咪又不了了之,佢玩返轉頭就有

引用:
原帖由 ClassaWin 於 2017-12-20 08:15 AM 發表
兩父子都咁狗串喎
相比前特首父子上庭到老豆坐監都仲好聲好氣。差人把炮過特首
有無教養確實有別

費青當道. 
一個字, 廢, 兩個字, 好撚廢. 
黃費青, 永遠痔我感覺梁好

支持者高呼「趕走外籍律師」
朱經緯的支持者由案件提堂、答辯、審訊至昨日裁決,每次均有到法院門外聚集,叫口號及播歌,最常播的是改編過的《男兒當自強》一曲。朱昨到庭時,他們同樣播歌及拍手歡呼表示支持,裁決後則在庭外高叫「趕走晒啲外籍法官、律師」、「反對洋人治港」等,惟朱的代表大律師彭彼得(Peter Pannu)亦是外籍人士。

呢班支持者目無法紀,應該唔係畜生就係人渣,法律第尾,仲衰撚過黃絲

個老豆暴力 個仔仲暴力
仲要係警察 市民自求多福

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]