• 瀏覽: 12,674
  • 回覆: 54
  • 追帖: 3
+13
打J打到手軟

引用:
原帖由 maskman2008 於 2017-10-13 03:48 PM 發表

難道你外號叫神     槍      手
中國加油!

引用:
原帖由 Gingerlemoncola 於 2017-10-12 11:46 PM 發表
我地中國人既智力從幾千年前領先西方幾個世紀都一向如此,只是西方向我地洗橫手用武力啫
輸武力只怪自己唔爭氣,但西方賣鴉片先係中國快速衰落的主恩。

引用:
原帖由 南華迷 於 2017-10-13 02:27 PM 發表
打J打到手軟
應該係打J打到J都斷埋
連三歲玩既模型都拎埋出黎

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2017-10-13 12:29 AM 發表
呢D野唔好信,睇完打埋J好瞓,,台灣佬話頭,,茶葉蛋都食唔起,既死窮鬼,又有幾巴閉,又有幾駕世...
係你仍然井底之蛙而已

共產黨教會我, 中國人係可創造奇蹟.

剩係次所板,屠夫國已經大大領先忠覺,仲有高達,廢物回收呢D高層次境界足以打低忠覺幾十次.

引用:
原帖由 Barocc0122073 於 2017-10-13 12:29 AM 發表
呢D野唔好信,睇完打埋J好瞓,,台灣佬話頭,,茶葉蛋都食唔起,既死窮鬼,又有幾巴閉,又有幾駕世...
樓煮好勁,呢D騙局就如當年登月一樣一D都唔可信

引用:
台灣島民被西方思想污染、棄祖忘宗

我們聰明又不是一天兩天的事了,幾千年了。。

誠蒙法國人誇獎,中國人殊感光榮。遇強愈強,相信法國人被迫到絕境,亦會與中國一樣。

引用:
原帖由 棧道 於 2017-10-12 11:01 PM 發表
真心佩服共產黨,將10幾億人由文盲帶到進入小康!
大樹有枯支,一定有好有壞,不過咬著牙關將成個民族撐反上世界主流,與西方國家對抗!真心堅
大陸佬仍然唔識中文字,頂多係將10幾億人由貧窮文盲帶到進入小康文盲

引用:
原帖由 bochk884 於 2017-10-15 07:17 PM 發表

大陸佬仍然唔識中文字,頂多係將10幾億人由貧窮文盲帶到進入小康文盲
其實大陸佬文盲都吾緊要,起碼睇到同享受到中國強大嘅好處,而家鄉下地方都好多人揸靚車,但班香港廢青比文盲更慘,睇吾到中國崛起同機遇不特止,仲不停盲反,就算有更多機會佢地都睇吾到,直頭係盲人。註:香港盲反廢青只係一小部分人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]