• 瀏覽: 17,266
  • 回覆: 61
+2
https://www.youtube.com/watch?v=CxQFCesJv8A

印度奇才造航母

英國嘅伊利沙伯女皇號一樣都有雙艦島,只係佢嘅艦島放係同一邊咁解......

三哥是奇才

強奸國屌閣就叻

阿叉果隻自家製航母仲要搞幾耐先會完工,應該話可唔可以完到工?

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2017-7-11 06:19 發表
英國嘅伊利沙伯女皇號一樣都有雙艦島,只係佢嘅艦島放係同一邊咁解......
如果冇雙艦島, 可以好多地方多些飛機喎!

引用:
原帖由 瑪卡 於 2017-7-11 06:33 發表
三哥是奇才
三哥未做完, 太慢呀!

做一半.................

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 08:44 發表
阿叉果隻自家製航母仲要搞幾耐先會完工,應該話可唔可以完到工?
未做完. 大陸001A快過阿三.

引用:
原帖由 DDG98 於 2017-7-11 08:48 AM 發表

未做完. 大陸001A快過阿三.
講真,埋唔埋到尾?

引用:
原帖由 simon_mme 於 2017-7-11 09:08 發表

講真,埋唔埋到尾?
印度話2018年做完工, 2023年交付海軍

印度國產航母係三次下水.

而印度首艘國產航母於2009年2月28日在印度科欽船廠開工,之後歷經三次下水。2011年12月29日,為了給建造民船騰出船塢,印度國產航母第一次下水,之後再次進入船塢建造;2013年8月這艘航母第二次下水,不過後來由於艦體結構尚未全部完工又再次進入了船塢;直到2015年06第三次出塢下水,使得這艘航母被笑稱為世界上服役前下水次數最多的航空母艦。

中國001A做兩年下水一次.....真係好快.

三哥仲喺度改良緊設計,專業嘅嘢你哋唔會明嘅。

引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2017-7-11 09:15 發表
三哥仲喺度改良緊設計,專業嘅嘢你哋唔會明嘅。
唔好太多改良設計, 係浪費金錢同時間.

引用:
原帖由 chan1993333 於 2017-7-11 06:06 AM 發表
https://www.youtube.com/watch?v=CxQFCesJv8A

印度奇才造航母
差佬食野用手
佢話手係最干凈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]