• 瀏覽: 38,957
  • 回覆: 596
  • 追帖: 3
+31
引用:
原帖由 cortet 於 2017-5-22 06:51 PM 發表
愛國拳民同法輪信徒唔同。

愛國拳民完全不理對方的論點,一味係處講自己的觀點,仲將自己既觀點放在 "民族大義"既"道德高地"之上。

法輪信徒就以無知去扣人賣國帽子,但是否賣國就視乎個政體係乜?如果係中共  ...
原來鄧小平,堅持攞返香港,系錯架!!

九龍,香港又唔係中華人民共和國失去的,鄧小平應該大筆一揮,承認九龍,香港係英國嘅,先係正確?

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 06:54 PM 發表

鄧要到97才取回香港,因為要符合國際法
國際法庭,講咗南海好似唔係中國個喎⋯⋯

咁中國應該幾時放棄南海權利呢?

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 06:56 PM 發表

法輪網友吾知外東北係永久割讓? 你真心膠?
一定有問題啦,如果冇問題,老江簽咩名呀,一早都係你架啦,總使黎搵我?

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 06:58 PM 發表

That judge係illegal, phillipine都吾承認
你咪試吓叫菲律賓放棄囉,睇吓人哋會唔會咁on9!!

引用:
原帖由 狂人甲 於 2017-5-22 06:30 PM 發表

你連做人嘅基本原則都冇,你可以將國家失去土地,講成正確的!

關條約咩事?唔通人哋話南海唔係你,你就不用爭取!!
咪問你咁有原則點解唔要求收回交趾同四大汗國囉,你呢種有選擇既原則叫別有用心。

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 07:00 PM 發表

The only problem咪你地輪子抹黑江澤民law
冇所謂啦,你咪黐埋去俄羅斯到囉,睇吓你洩底多啲賺錢多!!

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 07:07 PM 發表

杜特爾特已經吾認為嗰個判決有效la, on 9
咁菲律賓呢?菲律賓幾時放棄主權啊?

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2017-5-22 07:00 PM 發表

The only problem咪你地輪子抹黑江澤民law
抹黑?如果一早已經大家同意,仲有咩新合約可以簽啊?

冇爭拗,點會有新決定啊?

回到一個基本嘅問題,一個國家主席,係完全冇壓力下,點解會將自己嘅土地承認其他人的?咁樣做法啱唔啱?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]