• 瀏覽: 1,803
  • 回覆: 28
引用:
原帖由 DocHolliday 於 2017-2-17 03:23 PM 發表

你喺美國有納稅,你去試吓鬧吓,挑釁吓美國警察吖。 邊個話公務員嘅工作部份包括俾人鬧? 你老細出人工俾你代表佢可以日日罵你,挑釁你?
你亨美國,你可能有比警察更大火力的武力,所以佢郁你有其道理。任何機構,包括警隊,有的老細變態日日鬧下屬又有幾奇。更何況佢地是紀律部隊,受過訓練。

班廢物鍾意點判就點判,有鬼準則咩!

引用:
原帖由 paoon 於 2017-2-17 02:55 PM 發表

警察係支薪的,由納稅人出錢,公務員一份子,比人鬧比人挑釁係工作一部份,人工內包埋的。
受薪就要俾人鬧??

引用:
原帖由 Woo~ 於 2017-2-18 02:57 PM 發表

受薪就要俾人鬧??
其實班高智慧生物話警察只係打工仔,收納稅人錢去打工,俾納稅人吠係應份的,
但係有冇人記得大老爺都係收緊納稅人錢的,點解佢就可以企係道德高地並可剝奪他人言論自由?
照佢地既言論大老爺都係收左納稅人錢,點解我地吠下佢都要拉要鎖同埋封口,
係咪大老爺就大哂,黃色香港(下稱:黃港)係咪只可以談珍寶珠而唔可以談河蟹,一講河蟹就要清算我地?
係既我覺得黃港反對派仲恐怖過當奴侵,起碼一個係真性情的瘋子,
黃港呢邊就係掛羊頭賣狗肉的極權份子,掛著自由的旗幟去打壓他人的自由。

引用:
原帖由 Woo~ 於 2017-2-18 02:57 PM 發表

受薪就要俾人鬧??
說實, 此句話

好好用

我以後名正言順去玩鳩激鳩那有薪資的民主傑青

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-18 03:00 AM 發表

其實有唔滿意裁決可以上訴,你地撐警果班最實際就係籌期俾佢打官私。唔通個官話見你地係到嘈幾下怕左你地改判咩。
上訴咪又係嗰班人

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-19 09:09 AM 發表

上訴咪又係嗰班人

689你地自己友泥架,一斉操去中聯辦迫9佢同小明出頭囉。

引用:
原帖由 你個章 於 2017-2-19 10:53 AM 發表

689你地自己友泥架,一斉操去中聯辦迫9佢同小明出頭囉。
請勿用肺說話

引用:
原帖由 hoiwingn 於 2017-2-19 12:00 PM 發表

請勿用肺說話
原來7黑警俾狼鷹中聯辦即用即棄,可憐

引用:
原帖由 廿一比一 於 2017-2-18 12:06 PM 發表

你亨美國,你可能有比警察更大火力的武力,所以佢郁你有其道理。
呢句當你啱.

但好多時係果個人都已經舉手投降,
甚至制服在地上,
警員都仲開槍呀,
而且正義的法官都判警員無罪呀.

港,人,治,港。

要求港府嚴格執行
【港人治港】方針,
*
馬上取蒂所有
鬼,佬,法,官
剷除鬼佬
殖,民,統,治,餘,毒。

引用:
原帖由 巴士塞龍門 於 2017-2-17 02:48 PM 發表

羞辱黎智英9-18星期,挑釁警察及襲警就大多數初審時都係判社會服務令,只有個別例子係十個月同埋五星期,究竟佢地手中有冇標準可以公開的?什麼人是予以同情及機會,什麼人是罪無可恕,能否搵一個曾經處理相關案件 ...
官老爺說了就算

引用:
原帖由 巴士塞龍門 於 2017-2-17 02:48 PM 發表

羞辱黎智英9-18星期,挑釁警察及襲警就大多數初審時都係判社會服務令,只有個別例子係十個月同埋五星期,究竟佢地手中有冇標準可以公開的?什麼人是予以同情及機會,什麼人是罪無可恕,能否搵一個曾經處理相關案件 ...
正一狗官
用政治去判刑

引用:
原帖由 wk221ab 於 2017-2-19 04:28 PM 發表

官老爺說了就算
最唔明點解伯伯唔想咬老綜所以做假證搵錢維持生計就要坐,
有學歷人士就可以罰款、社服、感化或緩刑等,

根本香港已經病左,最大權力機構竟然可以睇心情去決定人生死。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]