• 瀏覽: 15,520
  • 回覆: 413
+8
引用:
原帖由 woodbadger 於 2009-8-25 06:08 PM 發表

你係想問乜野????你既「英文」好難令人明白......
sorry for my poor english

我特登入來參觀小朋友的

引用:
原帖由 woodbadger 於 2009-8-25 04:11 PM 發表

小朋友,你知唔知艦砲既裝設,係會嚴重影響飛行作業,Tawara早期都有裝兩枝Mk. 45,但點解要拆落黎?????

其次,日向係可以同時裝載ESSM同埋ASROC,例子我都舉左出黎。你唔識就認,唔好係到死撐,不過香港唔少 ...
水線位大又如何.......可以裝武器??除左水線位,邊樣野差不多大??你以為甲版吾洗錢???大少差不多,美國D航母水線位都係同兩棲攻擊艦差吾多,航母細D???

引用:
原帖由 woodbadger 於 2009-8-25 04:11 PM 發表

小朋友,你知唔知艦砲既裝設,係會嚴重影響飛行作業,Tawara早期都有裝兩枝Mk. 45,但點解要拆落黎?????

其次,日向係可以同時裝載ESSM同埋ASROC,例子我都舉左出黎。你唔識就認,唔好係到死撐,不過香港唔少 ...
睇一睇牙醫,返到來嚇親我,咁你講咁多野做什麼???人地有冇裝艦砲,有啦!!洗吾洗空位??要~~兩個武裝數量差吾多,再加上日向級新幾多????大幾多,你話排水量大成倍又吾計,又話甲版大成倍吾計,你想計什麼????
原來你係成人.......吾好講出來ma!!搞到我地以後睇吾起大人......家陣D大人原來死要面子,你不如為全世界成人道歉,吾好搞到D人以為成人咁白痴,話時話你係吾係失業???點解見你日日咁得閒- -會考得幾分係咁的,讀好D書啦~~~

引用:
原帖由 ringoyau92 於 2009-8-25 19:08 發表
睇一睇牙醫,返到來嚇親我,咁你講咁多野做什麼???人地有冇裝艦砲,有啦!!洗吾洗空位??要~~兩個武裝數量差吾多,再加上日向級新幾多????大幾多,你話排水量大成倍又吾計,又話甲版大成倍吾計,你想計什麼????
原來你係成人.......吾好講出來ma!!搞到我地以後睇吾起大人......家陣D大人原來死要面子,你不如為全世界成人道歉,吾好搞到D人以為成人咁on9,話時話你係吾係失業???點解見你日日咁得閒- -會考得幾分係咁的,讀好D書啦~~~
人身攻擊
討論還討論,人身攻擊與侮辱是無品的

引用:
原帖由 辟易仔仔 於 2009-8-25 07:10 PM 發表

人身攻擊
討論還討論,人身攻擊與侮辱是無品的
佢攻擊左好耐,你吾信爬文,不斷辱學生,頂佢吾順,先鬧佢
失業仲好意思係度昐野~~~~

引用:
原帖由 ringoyau92 於 2009-8-25 19:11 發表
佢攻擊左好耐,你吾信爬文,不斷辱學生,頂佢吾順,先鬧佢
但你用粗口侮辱版友
如果你覺得你在這裡討論得不快,可以選擇離開

引用:
原帖由 辟易仔仔 於 2009-8-25 07:13 PM 發表

但你用粗口侮辱版友
如果你覺得你在這裡討論得不快,可以選擇離開
改番啦~~~吾好意思~~~火得太勁~~~~被佢攻擊左咁耐,頂佢吾順~~~
p.s:黑魔君,請扣分..........

引用:
原帖由 woodbadger 於 2009-8-25 20:54 發表

水線既闊度,本身就決定左一艘船隻,上層結構既大細,呢個同適航性有關係。

其次,美國航空母艦既水線闊度,同兩棲攻擊艦差不多?????

Nimitz Class既水線闊度都有40.2公尺,但Wasp Class只有32公尺,兩者既 ...
說到超級航母通過運河的問題,世界上是不是只有埃及的 Suez 才有足夠的闊度給超級航母通過?

問題係美國唔可能坐視自己既小弟俾人打到七個一皮都唔出手,加上你又信唔信日本係無美國既支持下會同pla打呢,我就唔信,我成日都話(係呢度就少講d)講日本可以忽略美國因素,唔睇美國,齋講日本係哂氣

引用:
原帖由 黑魔君 於 2009-8-25 09:44 PM 發表
問題係美國唔可能坐視自己既小弟俾人打到七個一皮都唔出手,加上你又信唔信日本係無美國既支持下會同pla打呢,我就唔信,我成日都話(係呢度就少講d)講日本可以忽略美國因素,唔睇美國,齋講日本係哂氣
老大, 我不想跑題
只是看到某些患上了恐日症, 我才多說了幾句
日本的軍事體系並不均衡, 是被美國閹割的結果
日本就象李蓮英,  再有錢也是個太監

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]