• 瀏覽: 9,153
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
+2
放下風箏唔比呀。

頂戰忽局班人點做野架。唔係話光學隱型既咩。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 06:56 PM 發表
放下風箏唔比呀。

頂戰忽局班人點做野架。唔係話光學隱型既咩。
頂,隻五毛識唔識PS㗎?還是用佐山寨版?幅圖咁生硬㗎?!不過難得有五毛同志死撐 !

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-2-13 07:04 PM 發表

頂,隻五毛識唔識PS㗎?還是用佐山寨版?幅圖咁生硬㗎?!不過難得有五毛同志死撐 !
山寨仔,你信無用,你說服到美國佬呢幅圖係 PS, 先有錢收架。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 07:09 PM 發表

山寨仔,你信無用,你說服到美國佬呢幅圖係 PS, 先有錢收架。
五毛兄,原來你哋五毛收0.5要靠說服人先有㗎?辛苦晒你!

中國加油!

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-2-13 07:13 PM 發表

五毛兄,原來你哋五毛收0.5要靠說服人先有㗎?辛苦晒你!
我信你有。

快D 去說服白宮同五角大樓呢張圖係PS, 條數起碼夠你食過世

問題你做唔做到先?

老點唔到美國佬,只係老點到你呢D 白痴仔,戰忽局真係失職

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2018-2-13 07:16 PM 發表

我信你有。

快D 去說服白宮同五角大樓呢張圖係PS, 條數起碼夠你食過世

問題你做唔做到先?

老點唔到美國佬,只係老點到你呢D 白痴仔,戰忽局真係失職
尾國佬識佢係老鼠,

陸證實 殲-20列裝空軍作戰部隊

http://www.chinatimes.com/newspapers/20180210000123-260301

引用:
原帖由 白雲2014 於 2018-2-13 06:50 PM 發表
https://view.inews.qq.com/a/20180212A0RJM200

好鬼大隻

之前央視說了估計轟20今年會試飛
料不到這樣快
真是天大喜訊!

遠睇好似美國架B2A

引用:
原帖由 星海揚帆 於 2018-2-13 09:10 PM 發表
之前央視說了估計轟20今年會試飛
料不到這樣快
真是天大喜訊!

唔好開心住,等美國國防部長訪華先公佈試飛

引用:
原帖由 WPGLY 於 2018-2-13 07:04 PM 發表

你山寨左台灣磁粉未

這個圖是假的 19年上半年應該就能看到了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]